Horsens Bygger 2019. Vesterbo Huse bygger på Renrosen 6, og vi inviterer velkommen indenfor i påsken 2019.

Horsens Bygger 2019

Selv om året nu går på hæld, og julen praktisk talt nærmest hamrer på døren, er vi faktisk allerede ved at gøre klar til påsken 2019.

Vi hamrer og skruer nemlig mange steder, og til påsken 2019 bliver det nemlig tid til at åbne byggeudstillingen Horsens Bygger 2019. Og her er vi allerede så småt gået i gang med at bygge en lækker villa på Renrosen 6 med mange smarte detaljer og plads til hele familien. Faktisk er det syvende år i træk, vi kan invitere vores kunder til Horsens Bygger.

For den aktive familie skal hverdagen være lettere og mere praktisk, og vi fokuserer endnu engang på et veludnyttet boligareal med mange smarte detaljer.

Huset bliver 168 m2 med saddeltag og rummer blandt andet et stort køkken/alrum, viktualierum, 4 værelser, Walk-In-Closet og stor dobbelt garage – naturligvis med automatisk åbning på begge porte.

Det centrale rum bliver uden tvivl det 36 m2 højloftede køkken/alrum med 12 grader saksespær.

I et nyt hus til en moderne familie skal convenience, økonomi og miljø gå op i en højere enhed.

Derfor bliver huset monteret med varmegenvindingsanlæg og trådløs termostatstyring til gulvvarmen fra Danfoss samt blødgøringsanlæg, der fjerner kalk i husets vandforsyning og eliminerer kalkaflejringer. Huset vil dermed få et forholdsvis lavt varmeforbrug samtidig med, at forbruget af vaskemidler kan blive reduceret markant.

Selv om påsken 2019 på nuværende tidspunkt kan virke lidt fjern, glæder vi os allerede til at åbne hoveddøren og byde velkommen indenfor i vores nye udstillingshus.

Men - vi skal naturligvis nok fortælle meget mere om Renrosen 6 frem på vejen mod påske.