Hørning Station

Hørning, Vesterbo Huse og showroom

Hørning, Vesterbo Huse og nyt hus har hængt uløseligt sammen siden 1983.

Det skyldes især, at det fysiske udgangspunkt er Agerskovvej 7 i Hørning, hvor vi har boet, siden vores byggefirma blev etableret.

Det har samtidig betydet, at Vesterbo Huse gennem årene har bygget mange nye huse i og omkring Hørning, der i samme årrække har gennemgået en stor byudvikling.

Med alt i daginstitutioner, skoler, fritidstilbud, infrastruktur og offentlig transport samt kort afstand til Aarhus, er Hørning i dag et attraktivt valg for mange børnefamilier.

Alle borgere i Hørning har desuden heller ikke behov for at forlade byen, når de skal købe ind.


På Hørning Torv finder man blandt andet SuperBrugsen, Fakta, Slagteren i Hørning, Guldbageren, Matas, Apotek, Blaabjerg Radio, kiosk, tøjbutik, optiker, blomsterforretning, frisør, bankfilialer og advokatkontoret Brunse Mæhlisen - samt Cykel Jan med cykelforretning og cykelværksted i umiddelbar nærhed.


Derfor er bosætning i og omkring Hørning på mange måder et attraktivt og markant billigere alternativ til bosætning i Aarhus for alle. Og hvis arbejdspladsen ligger i Aarhus, tager turen til hjertet af Smilets By kun 13 minutter med tog og knap 30 minutter med bus.


Der bliver løbende udstykket nye byggegrunde i Hørning, og med vores solide forankring i byen, er Vesterbo Huse derfor et naturligt valg til at bygge jeres nye hus – uanset størrelse.


Få inspiration til valgt af husbyggeri på vores hjemmeside og kontakt os for mere information om, hvordan vi hjælper jeg med at opfylde boligdrømmen i Hørning.


Vær også opmærksom på at I både kan hente vores katalog og besøge vores show-room på Agerskovvej 7.