Hørning

HØRNING, VESTERBO HUSE OG SHOWROOM

Hørning, Vesterbo Huse og nyt hus har hængt uløseligt sammen, siden vi blev grundlagt i 1995.


Det skyldes især, vores fysiske udgangspunkt på Agerskovvej 7 i Hørning. Her har vi faktisk boet, siden de første grundsten blev lagt til vores byggefirma. Det var faktisk tilbage i 1983.

byskilt

Vesterbo Huse, nyt hus og Hørning hænger meget tæt sammen - og det har hængt tæt sammen siden vores byggefirma blev etableret i 1995.

Det skyldes især vores fysiske udgangspunkt er Agerskovvej 7 i Hørning, hvor vi har boet faktisk helt fra de første grundsten blev lagt til vores byggefirma tilbage i 1983.

Det har samtidig betydet, Vesterbo Huse af gode grunde gennem mange år har bygget mange nye huse i og omkring Hørning, der i samme årrække har gennemgået en stor byudvikling.

Hørning har alt

Med alt i daginstitutioner, skoler, fritidstilbud, infrastruktur og offentlig transport samt kort afstand til Aarhus, er Hørning i dag et attraktivt valg for mange børnefamilier.

Som borger i Hørning er der desuden heller ikke behov for at forlade byen, når de skal købe ind.

På Hørning Torv finder man blandt andet SuperBrugsen, Slagteren i Hørning, Bageren S.Brød, Matas, Apotek, Blaabjerg Radio, kiosk, tøjbutik, optiker, blomsterforretning, frisør, bankfilialer og Brunse Mæhlisen Advokatkontor - samt Cykel Jan med cykelforretning og cykelværksted i umiddelbar nærhed.

Derfor er bosætning i og omkring Hørning på mange måder et attraktivt og markant billigere alternativ til bosætning i Aarhus for alle. 

Og hvis arbejdspladsen ligger i Aarhus, tager turen til hjertet af Smilets By kun 13 minutter med tog og knap 30 minutter med bus.

Fortsat i udvikling

Der bliver løbende udstykket nye byggegrunde i Hørning, og med vores solide forankring i byen, er Vesterbo Huse derfor et naturligt valg til at bygge jeres nye hus – uanset størrelse.

Få inspiration til valgt af husbyggeri på vores hjemmeside og kontakt os for mere information om, hvordan vi hjælper jer med at opfylde boligdrømmen i Hørning.

Vær også opmærksom på at I både kan hente vores katalog og besøge vores showroom på Agerskovvej 7.