På det røde kryds bygger vi 10 nye huse på Hjorts Alle i Virring. Her boede en familie i jernalderen, og nu kan I komme til at bor der igen - dog i dobbelthuse med fx carport og redskabsrum.

Hjorts Alle i Virring

KUN ET ENKELT HUS TILBAGE - ALT INKLUSIV!

SLÅ TIL HER og få det absolut allersidste - 43D - af vores 10 spændende og moderne huse på Hjorts Alle i Virring mellem Stilling og Solbjerg og tæt ved Skanderborg.

De ti huse er blevet bygget som 5 dobbeltboliger for enden af lukket boligområde. Her er kort afstand til indkøb, daginstitution og skole.

Hvert hus er på 115 m2, hvor det ud over de 3 værelser, 2 x bad/toilet, bryggers også er værd at fremhæve det store køkken/alrum med ekstra loftshøjde.

Og lige netop her får I mulighed for at flytte ind i historiens vingesus, da arkæologer fra Moesgaard i maj 2020 udgravede en ca. 1500 år gammel gård fra yngre jernalder.

2020 afløser jernaldertema

Vi bygger naturligvis ikke de 10 huse med afsæt i jernaldertema og kan derfor garantere, der med huset følger en række moderne bekvemmeligheder, som beboerne på samme sted i jernalderen, af gode grunde måtte undvære.

Arkæologerne har for længst afsluttet deres arbejde og har forladt området, og deres udgravninger vil fremadrettet ikke få nogen som helst betydning for vores nye huse, vi bygger naturligvis bygger med 2020-tema.

Alle husene vil derfor både have el, vand og varme foruden toilet, bad og hvidevarer til vask af både tøj og service.

Desuden er der efter indflytning også mulighed for at blive tilsluttet fibernettet, så selv de mest internethungrende fra Generation Gamer i den grad kan få deres lyst til internethastighed styret.

Indkøb, daginstitution og skole

I modsætning til jernalderen bliver det heller ikke nødvendigt at dyrke jorden, have hønshold eller jage vildt i lokalområdet for at skaffe føde til familien.

Der er nemlig kun 300 meter til den lokale købmand i Virring, foruden at lokalområdet også byder på et par æggeproducenter og lokale gårdbutikker med kød i både små og store mængder.

De yngste børn kan enten blive passet hos en af byens dagplejere samt daginstitutionen Bakkehuset, der kun ligger 600 meter væk flankeret af Virring Skole, hvor de ældste skal modtage daglig undervisning, da der siden jernalderen jo er blevet indført undervisningspligt for alle børn fra 6-års alderen.

Kontakt EDC Skanderborg-Hørning

Der skal derfor ikke herske tvivl om, at Virring har været i udvikling siden jernalderen, og nu sørger vi for, at der sker lidt mere med afsæt i vores kernekompetence inden for byggeri af nye huse.

EDC Skanderborg-Hørning vil varetaget salget af de ti huse og hjælpe jer med at flytte til fortiden engang i fremtiden i de moderne huse, vi bygger i nutiden. Velkommen til Virring.

Reserver Hjorts Alle 43D her!

* Læs evt. mere om udgravningen på Museum Skanderborgs hjemmeside.