Hos Vesterbo Huse er vi meget afhængige af stabile og dygtige håndværkere. De skal have både kvalifikationer og værktøj i orden, så vi altid kan leve op til vores ry for at levere kvalitetsbyggerier.

Egne håndværkere

Som byggefirma er vi meget afhængige af at have stabile og dygtige håndværkere, som har værktøjet i orden.


Og hos Vesterbo Huse har vi netop vores helt egne og fasttømrede håndværkerteam – eller håndværkersjak, som de bliver kaldt i et måske lidt mere gammeldags fagsprog, ansat.


Det betyder dermed, vi altid kan sende et af vores fem egne håndværkersjak ud til vores egne byggerier.


Som udgangspunkt arbejder vores håndværkere altid sammen to og to, når de måler, slår streger, saver, skruer og hamrer. Og er det overhovedet muligt, er vores mål, at de arbejder efter den håndværksmonogame model.


Det vil sige, at de så vidt muligt altid arbejder sammen med den samme kollega, da det er mest effektivt og medfører det kvalitetsmæssige bedste resultat.


Vesterbo Huse har naturligvis også lærlinge, og vi har faktisk selv haft tre af vores svende ansat som lærlinge.


Til de opgaver hvor vi benytter os af underentreprenører, sørger vi ligeledes altid for, det er nogle, vi har et tæt samarbejde med, så vi altid kan sende de samme. Dermed sikrer vi, at vores byggerier altid er af den velkendte høje kvalitet, vi er kendt for hos Vesterbo Huse.