Danfoss SmartVarme. Indtast jeres døgnrytme via en app, hvorefter husets varmestyring kører helt automatisk. Ja, I vil sandsynligvis slet ikke opdage, at der sker noget - men det gør der. Hele tiden.

Danfoss SmartVarme

Den teknologiske udvikling har gjort det både markant lettere og væsentligt billigere at have et behageligt indeklima året rundt.


Hos Vesterbo Huse har vi styr på teknik, teknologi og funktionalitet, når vi bygger, og vores tætte samarbejde med Danfoss om teknologi og teknik til klima- og varmestyring i vores huse sikrer, at vores kunder altid får den absolut bedste varmeløsning.


Danfoss udvikler, producerer og leverer de stærkeste løsninger, der på globalt plan rangerer blandt de bedste og mest innovative.


Komfort og energieffektivitet

Løsningerne er specifikt udviklet til at kombinere energieffektivitet med øget komfort, og Danfoss har løbende et skarpt fokus på teknologisk udvikling til en fremtid med flere og flere smarte løsninger. Og ikke mindst teknologier til at udnytte vores energiressourcer endnu bedre. Som udgangspunkt har huse fra Vesterbo Huse derfor altid integreret SmartVarme-teknologi fra Danfoss. En løsning, vi ved fungerer optimalt, og I vil opleve, hvor let og hurtigt det via en app er at indtaste jeres daglige vaner og behov således, at husets installationer helt automatisk vil følge jeres døgnrytme.

I oplever - ingenting

Det vil sige, at varmen fx bliver sænket, inden sengetid, mens I er på arbejde eller på ferie. Ligeledes bliver varmen hævet igen inden familiens dagligdag starter, umiddelbart inden I kommer hjem fra skole og arbejde - eller fra ferie.


Sandsynligvis vil I slet ikke komme til at opleve noget som helst. Med SmartVarme skal I – ud over at fodre app´en med jeres data - nemlig intet foretage jer for at have en behagelig hverdag – året rundt.


Og så er det værd at bemærke, I samtidig opnår en økonomisk sidegevinst med besparelser på jeres energiforbrug.


Vi skaber ikke bare hjem. I samarbejde med Danfoss skaber vi smarte hjem - og til glæde for vores kunder!