BYGMA

BYGMA AARHUS - LEVERANDØR AF BYGGEMATERIALER

BYGMA Aarhus med adresse i Viby, har været vores stabile og professionelle samarbejdspartner og leverandør af byggematerialer gennem 25 år.

Og for en byggevirksomhed som vores, er det vigtigt at have godt samarbejde med en leverandør, som kender både vores virksomhed og vores arbejdsprocedurer.

Bygma byggematerialer

Historien om Vesterbo Huse og Bygma som samarbejdspartner og leverandør af byggematerialer er efterhånden halvgammel.

Faktisk har vores samarbejde mere end 25 år på bagen, og det er absolut ikke uvæsentligt for en byggevirksomhed som vores.

Det skaber nemlig stor værdi for os at have en stabil, professionel og seriøs leverandør af byggematerialer, som også har stort kendskab til vores virksomhed og vores arbejdsprocedurer.

Virksomheder i udvikling

Historien om Vesterbo Huse og Bygma er derfor også en historie om to virksomheder i udvikling – selv om vi dog må erkende, Bygma alt andet lige har udviklet sig en anelse mere end os over de seneste 25 år.

Det kan godt være, vi i 2021 kunne kalde os Børsen Gazelle, men Bygma Gruppen har efterhånden udviklet sig til en solid nordisk koncern med en placering i Top 50 blandt virksomheder i Danmark.

Det er sket ved kombinationen af godt købmandskab, troværdighed og evnen til at tænke nyt – hvilket altid har været omdrejningspunktet for Bygma Gruppen.

Bygma Gruppen har i dag ca. 2.500 medarbejdere i hele Norden, og er blevet den største danskejede leverandør til hele byggebranchen.

Meget tilfredse

Hos Vesterbo Huse lægger vi ikke skjul på, vi er meget tilfredse med Bygma Aarhus i Viby som vores samarbejdspartner og leverandør af byggematerialer til at vores byggepladser.