Byggeproces

BYGGEPROCES VED HUSBYGGERI MED VESTERBO HUSE

Et husbyggeri består af mange forskellige byggeprocesser.

Uanset om I selv vælger at være nybyggere eller køber et Hus til salg hos os, er det derfor vigtigt at beskrive de mange processer ved byggeriet.

Byggeproces

Husbyggeri med Vesterbo Huse består af mange byggeprocesser fra vores indledende møde og første beslutning, til I får overdraget nøglen til jeres færdigbyggede hus og flytter ind.

Det er desuden nogle processer, der kan tage lang tid og sætte tålmodigheden lidt på prøve – især når I er begyndt at glæde jer til et nyt hus.

Vi kan af gode grunde ikke på, at processer der kræver godkendelse mange steder, tager tid. Derfor er det vigtigt, vi giver jer et indblik i noget af det, der sker fra jeres indledende møde med vores salgsteam, til I kan flytte ind i jeres færdigbyggede hus.

Kontrakten er underskrevet

Når vi er blevet enige om, hvad vi skal bygge til jer, udarbejder vi en kontrakt til godkendelse og underskrift, så vi kan få stillet en bankgaranti.

Byggeproces byggeri

Vi giver besked til Svane Køkkenet Aarhus, som kontakter jer for et møde, hvor I, i samarbejde med Svane Køkkenet, aftaler inventar til jeres nye hus.

I desuden blive kontaktet af elektrikeren fra Hørning Installation, som har et standardoplæg klar til gennemgang med jer.

Ansøgning om byggetilladelse

I skal gennemgå kontrakten – eventuelt sammen med jeres rådgiver – hvorefter I underskriver, og banken kan stillet bankgaranti.

I skal også til møde med os, hvor vi gennemgår jeres valg af materialer som fx mursten, fliser og gulve,.  I kan få en masse inspiration og rådgivning i vores showroom.

Når vi har gennemgået og tilrettet tegningsmateriale, bliver det låst, så vi kan ansøge om byggetilladelse.

Byggeproces aflevering

Ved modtagelse af byggetilladelse, går vi i dialog med de forskellige underentreprenører, så vi kan udarbejde en tidsplan for byggeriet af jeres hus til jer.

Desuden vil I blive informeret om, hvem der bliver jeres byggeleder de kommende måneder, vi bygger jeres nye hus.

Aflevering af jeres nye hus

Nu er vi blevet færdige med byggeriet, der er klar til overtagelse. Da er der nogle ting, I som huskøbere selv skal sørge for.

I skal fx tegne husforsikring gældende fra den dag, I overtager huset eller får udleveret nøglen.

Dagen før aflevering skal I desuden bede jeres bank overføre kontraktbeløbet i forhold til den opgørelse, vi allerede har sendt til banken.

Desuden er det vigtigt, I tilmelder jer renovation, elforsyning samt evt. internetleverandør eller antenneforening. Det vil også være en rigtigt god idé med en postkasse, når I flytter ind.

Ved aflevering sørger Vesterbo Huse for både tilmelding og aflæsning af vand og varme, at færdigmelde byggeriet til kommunen samt, at der er tegnet byggeskadeforsikring.

Vesterbo Huse skaber hjem – nu har vi også skabt jeres!