Glentehøjen

GLENTEHØJEN / ANEBJERG - BYGGEGRUNDE

Køb en af vores 11 spændende og attraktive byggegrunde på Glentehøjen (Anebjerg)  i Stilling ved Skanderborg ( Etape I)

Bemærk at vi sælger grund nr. 13, 15, 17, 19 og 21 med krav om, at byggeri skal udføres af Vesterbo Huse, og at disse grunde alene må bebygges med et-plans-huse.

Find deklarationen om byggepligt m.v. under dokumenterne.

Læs mere om Anebjerg 

Grundoversigt

Tæt på det hele

Her kan du div link finde diverse dokumenter samt oversigt over grundene

Dokumenter    Oversigt

På Glentehøjen, der er en del af det populære Anebjerg mellem Stilling og Skanderborg  kan I nu købe en af vores nye byggegrunde i Etape 1.

Glentehøjen er en del af det spændende og attraktive område på Anebjerg. Via stisystemer bliver området bundet sammen med både Skanderborg og Stilling - området er tilpasset det kuperede og smukke landskab mod Skanderborg Sø.

Der er meget kort afstand til skoler, daginstitutioner og indkøbsmuligheder, og dermed det helt rigtige sted for alle, som ønsker at bo bynært med naturen lige i baghaven.

Glentehøjen

Interesseret i en byggegrund ?


Vi har samlet alle byggegrundene i en grundoversigt.

Her kan I se, hvordan de forskellige er beliggende på udstykningen samt få information om både grundstørrelse og grundpriser, samt info om hvilke grunde der skal bebygges af Vesterbo Huse og hvilke, der ikke er krav om byggeri fra  Vesterbo Huse. Vi giver dog gerne vort bud på et byggeri til jer.


I god ro og mag kan I dermed finde lige netop den byggegrund, der passer jer bedst og anmode om at blive kontaktet ved via den digitale formular.

Det er let og hurtigt og kræver kun klik her Indkørsel

VIGTIG INFORMATION

Bemærk at vi sælger grund nr. 13, 15, 17, 19 og 21 med krav om, at byggeri skal udføres af Vesterbo Huse, og at disse grunde alene må bebygges med et-plans-huse.Afstand fra Glentehøjen til:

For mere information om vores projektsalg på Anebjerg kontakt salgsansvarlig Kenneth Marschall.

Om Anebjerg