Byggegrund

Byggegrund til nyt hus og husbyggeri!

Drømmer I om at blive nybyggere -  men mangler en attraktiv byggegrund?

Hos Vesterbo Huse søger vi for, at jeres drøm kan gå i opfyldelse, og vi har styr på alle formaliteter, når I køber byggegrund hos os.

Vores grundsalg og jeres grundkøb, er jeres første vigtige skridt til at få opfyldt boligdrømmen  - let og hurtigt kan du med få klik med musen trykke interesseret - så vender vi tilbage til dig !

Byggegrund til nyt hus og husbyggeri hos Vesterbo Huse.

Vi udvikler løbende udstykninger med nye byggegrunde, vi sætter til salg, da vi ved, det har stor interesse for mange potentielle nye husejere at bygge nyt hus selv.

Derfor opkøber vi løbende udstykninger til byggemodning, og forestår salg af nye byggegrunde her på vores hjemmeside.

Grundsalg Cecilies Vej

Central beliggenhed

Med afsæt i vores mange års erfaring ved vi, det er vigtigt med central beliggenhed i forhold til daginstitutioner, skoler, indkøbsmuligheder og infrastruktur.

Det er nemlig særdeles vigtigt for den moderne familie, at arbejdsliv kan blive forenet med familieliv og fritid, uden I skal bruge en masse unødvendig tid på transport.

Den centrale beliggenhed kombinerer vi med grønne omgivelser og gerne nærhed til naturen.

Meget vigtige forhold der er blevet opfyldt på vores to seneste udstykninger med projektsalg af nye huse og salg af byggegrunde i henholdsvis Ry og Kildebjerg Bakkevej og Hvidkløverhøjen på Anebjerg mellem Stilling og Skanderborg.

Grundkøb

Alle processer

Uanset hvor er I er nået til i jeres proces med et nyt hus, kan vi varetage hele processen fra A til Z med at bygge netop jeres drømmehus på den byggegrund, I har valgt.

Det er dog vigtigt at påpege, at der ikke er krav om, at I bygger med Vesterbo Huse, hvis I vælger at købe en af vores byggegrunde. Det står jer frit for at vælge byggefirma, men vi vil naturligvis altid gerne stille os til rådighed og give jer et bud.

Her på vores hjemmeside, giver vi masser af inspiration til, hvordan I kan få opfyldt jeres boligdrømme. Læs fx mere om vores udstillingshuse og alle processerne fra jeres første tanker, til I får nøglen til det færdige hus.

Opdateret udvalg

Men det første sted at starte er naturligvis at finde ud af, hvor I vil jeg slå jer ned som nybyggere og ikke mindst den helt rigtige byggegrund.

Vores udvalg af byggegrunde til salg er altid opdateret med de nyeste udstykninger og priser på de ledige byggegrunde, som I kan erhverve jer med blot et par klik med musen.

Og der er naturligvis en klar årsag til, at I finder grundsalg af attraktive byggegrunde til husbyggeri netop hos os.

Vesterbo Huse har nemlig mange års erfaring fra byggebranchen som byggefirma med nybyggeri af nye huse, og vi er derfor ikke bange for at kalde os eksperter i ALT der gør sig gældende for byggeri af et nyt hus på en attraktiv byggegrund.

Følg vores Facebook  hvor vi løbende opdaterer med både vores grundsalg og projektsalg af nye huse klar til indflytning.