Glentehøjen - Anebjerg

PROJEKTSALG PÅ ANEBJERG

På Anebjerg mellem Stilling og Skanderborg har vi planer om at køre et nyt projektsalg i stilling i nær fremtid.

Det nye projekt bliver en del af Anebjerg. Et allerede særdeles attraktivt boligområde med by, natur og ikke mindst Anebjerg Skov, lige på dørtrinet.

Vores nye projektsalg på Anebjerg bliver en komplet boligpakke med samlet pris på grund og hus alt inklusiv klar til indflytning.

Tæt på by - og natur

På Anebjerg mellem Stilling og Skanderborg kører vi i løbet af 2022 et projektsalg som komplet boligpakke med en samlet pris på grund og hus alt inklusiv som individuelt byggeri, i stilling.

Reserver en grund og vælg hus, materialer og indretning. Så sørger vi for resten, til I kan få overdraget nøglen til et færdigt hus klar til jeres indflytning.

Lokalplanen for Anebjerg beskriver et spændende og attraktivt område, hvor Blishønedalen og Agerhønebakken allerede er blevet etableret i en kombination af byudvikling og skovrejsning.

Via stisystemer bliver Hvidkløverhøjen bundet sammen med både Skanderborg og Stilling – stier, der er tilpasset det kuperede og smukke landskab ned mod Skanderborg Sø.

Dermed bliver Hvidkløverhøjen en del af det attraktive boligområde med natur og Anebjerg Skov lige på dørtrinet.

Samtidig er der meget kort afstand til skoler, daginstitutioner og indkøbsmuligheder - og dermed det helt rigtige sted for alle, som ønsker at bo bynært med naturen lige i baghaven.


Afstand fra Hvidkløverhøjen til:

For mere information om vores projektsalg på Anebjerg kontakt salgsansvarlig Kenneth Marschall.

Om Anebjerg