Alt inklusiv

Vores huse bliver bygget med "Alt inklusiv."


Det vil sige, at vi nøje har udvalgt de standardmaterialer, som vi mener danner det rigtige udgangspunkt for et kvalitetsbyggeri fra Vesterbo Huse.


Samtidig skal det bemærkes, at vi ikke nødvendigvis har valgt de billigste materialer men i stedet valgt de materialer, vi mener harmonerer med den kvalitet, vi hos Vesterbo Huse er kendt for at levere.


Vores liste med standardmaterialer betyder også, at det reelt ikke er nødvendigt at foretage yderligere valg. Vi har nemlig taget alt det med, vi anser for at være nødvendigt for en bolig, der skal fungere mange år ud i fremtiden.


Hvis vores kunder ønsker det, er der naturligvis mulighed for at vælge til og fra i vores materialeliste, så husets indretning i sidste ende bliver tilpasset jeres individuelle ønsker og behov.


Ved at tage udgangspunkt i en fyldestgørende materialeliste gør vi det meget lettere og mere gennemskueligt at sammenligne priserne på vores enkelte huse - og ikke mindst gennemskue, hvorfor vi adskiller os fra markedets andre konkurrerende aktører.


Et nøglefærdigt hus fra Vesterbo Huse er derfor ensbetydende med ”alt inklusiv.”