alt inklusiv

ALT INKLUSIV GIVER DEN BEDSTE BYGGEOPLEVELSE

Når vi giver en pris på at bygge jeres nye hus, er prisen altid "alt inklusiv," for at give jer den bedste byggeoplevelse.

Det vil sige, vi giver jer en fast pris baseret på standardmaterialer til kvalitetsbyggeri fra Vesterbo Huse uden efterfølgende økonomiske overraskelser.

alt inklusiv

Hos Vesterbo Huse skal vores kunder ikke have unødvendige økonomiske overraskelser i løbet af byggeriet.

Derfor bygger vi ”alt inklusiv”, så vores kunder altid er sikre på, at den pris vi har givet på forhånd, også er den pris der skal betales, når huset er færdigbygget og bliver afleveret.

Nogle kunder vælger selv, hvilket materialer deres hus skal bygges med. Andre kunder lader os foretage nogle af valgene eller alle valgene.

Harmonerer med kvalitet

Det skal derfor pointeres, vi ikke nødvendigvis alt vælger de billigste materialer men vælger i stedet de materialer, vi mener harmonerer med den kvalitet, vi er kendt for at levere.

Vores liste med standardmaterialer betyder derfor også, det reelt ikke er nødvendigt at foretage ekstra valg. Vi har nemlig taget alt det med, vi anser for at være nødvendigt til en moderne bolig, der skal fungere som jeres hjem mange år ud i fremtiden.

Hvis vores kunder ønsker det, er der naturligvis altid mulighed for at vælge både til og fra i vores materialeliste, så husets indretning i sidste ende bliver tilpasset individuelle ønsker og behov.

Let og gennemskueligt

Ved at tage udgangspunkt i vores fyldestgørende materialeliste gør vi det meget lettere og mere gennemskueligt at sammenligne priserne på vores enkelte huse - samt ikke mindst at gennemskue, hvorfor vi adskiller os de andre konkurrerende aktører i markedet.

Derfor er et nøglefærdigt hus fra Vesterbo Huse altid ensbetydende med ”alt inklusiv.”

Få mere inspiration blandt vores forskellige hustyper, hvis I planer har planer om at blive nybyggere og bygge nyt hus.

Vi skaber hjem – skal vi også skabe jeres?