Vesterbo Huse har vundet Houzz 2018 “Best of Design”

Vinder af Best Of Houzz 2018

Vesterbo Huse har vundet “Best of Design” på Houzz®, den ledende platform inden for boligdesign, inspirerende interiør og kreative idéer til hjemmet.

Vesterbo Huse er blevet udvalgt blandt mere end én million aktive eksperter inden for boligindretning, -design og -renovering af de 40 millioner månedlige brugere, som udgør Houzz-fællesskabet.

“Best of Houzz” uddeles hvert år inden for tre forskellige kategorier: Design, Service og Fotografi. Vindere af Design-prisen er de eksperter, hvis arbejde og projekter er mest populære blandt de 40 millioner månedlige brugere på Houzz.

Vindere af Service-prisen er baseret på flere faktorer, herunder antallet og kvaliteten af kundeanmeldelser, de har modtaget i 2017.

“Vi er utroligt glade for at uddele Best of Houzz 2018 til denne gruppe af talentfulde og professionelle eksperter, inklusiv Vesterbo Huse,” siger Kasper Iversen, Redaktør i Houzz Danmark. “Hver eneste af disse eksperter er blevet udvalgt og anerkendt af vores fællesskab af boligejere og design-entusiaster for at hjælpe dem i deres boligprojekter.”

Følg Vesterbo Huse på Houzz.

Om Houzz
Houzz er den ledende platform inden for boligdesign, inspirerende interiør og kreative idéer til hjemmet. Platformen giver boligejere adgang til alt, hvad de har brug for til at forbedre deres hjem fra start til slut - både via Houzz app’en og hjemmesiden.

På verdensplan tilbyder Houzz mere end 15 mio. billeder inden for renovering og design af hjemmet og boligejere, boligdesign-entusiaster og boligeksperter kan møde hinanden herigennem og finde inspiration.

Hovedkontoret er baseret i Palo Alto i Californien, men Houzz har også kontorer i London, Berlin, Sydney, Moskva og Tokyo.