Se galleri
Vi opfører et af vores mest populære huse - et Lavenergi BR2015 huse på Vestergaards Alle 11a i Hørning som projektsalg. Det vil sige, at byggeriet også er inklusiv flisebelægning og anlagt have.

SOLGT som projektsalg

TagtypeSaddeltag med udhæng og afvalmet
Boligareal150m2
Grund1029m2
Værelser4
Toilet/Bad2
Carport47m2
Redskabsrum10,7m2
Pris2.796.000 kr.
Vi har opført et optimalt indrettet Lavenergi BR2015 huse på Vestergaards Alle i Hørning, der er blevet solgt som projektsalg lige til at flytte ind i - inklusiv flisebelægning og anlagt have.

Et optimalt indrettet lavenergihus til den aktive familie og helt uden spildplads. Integreret dobbeltcarport og redskabsrum i gavlen med indgang til bryggers direkte fra carporten.

Boligen rummer 150 m2 effektivt boligareal med gode lyse værelser og en dejlig sydvestvendte terrasser.

Det moderne lavenergihus er opført med saddeltag og muret i Laika fra Strøjer Tegl.

Der anvendes sorte træ/alu-vinduer, Lindab Rainline stålmetalic tagrender, muret gesims samt beklædning med naturskifer på redskabsrum.

Interiøret er udelukkende gode kvalitetsmaterialer - blandt andet Moland parketgulve, moderne klinker, akustiklofter og HTH-elementer.

Der er gulvvarme i hele huset, og indretningen er baseret på kreativ tænkning med det klare formål at få optimalt udbytte af indretningen. Samtidigt er det lykkedes at skabe et perfekt lysindfald i hele boligen.

Alt i alt et meget spændende hus, der bliver opført med fokus på minimale driftsomkostninger - både når det gælder energiforbrug samt vedligehold.

Kontakt os hellere i dag end i morgen, hvis I er interesserede i at høre mere om vores næste projektsalg.