Lavenergi med Danfoss-teknologi

Hos Vesterbo Huse er vi eksperter i at bygge lavenergihuse. Hos Danfoss er man eksperter i at udvikle teknologi til lavenergihuse. Derfor har vi et tæt samarbejde med Danfoss, der sikrer, at husets teknologi også fungerer optimalt, når håndværkerne har afsluttet deres arbejde, og de nye beboere er flyttet ind.

Vesterbo Huse & Danfoss

Det skal ikke være en hemmelighed, at Danfoss har fået øjnene op for, at vi har styr på teknik og funktionalitet, når vi bygger vores lavenergihuse.

Derfor har Danfoss indgået et tæt samarbejde med Vesterbo Huse omkring al teknologi og teknik, der bliver benyttet til klima- og varmestyring i vores huse.

Det er også grunden til, at al teknik i vores lavenergihuse som udgangspunkt er fra Danfoss, da vi ved, det fungerer optimalt. I sidste ende kommer det alle vores kunder til gode.

Forrest i feltet

Når vi bygger moderne lavenergihuse, er det særdeles vigtigt, vi har styr på alle forhold og overholde alle de byggetekniske krav.

Men det er mindst lige så vigtigt, at alt den teknik og teknologi, vi installerer i husene, fungerer optimalt, når husets nye beboere får overdraget nøglen til hoveddøren.

Hos Vesterbo Huse har vi styr på teknik, teknologi og funktionalitet, når vi bygger, og vi har de senere år haft et tæt og løbende samarbejde med Danfoss om teknologi og teknik til klima- og varmestyring i vores huse.

På det globale marked er danske Danfoss blandt de forreste i feltet inden for udvikling, produktion og leverance af de stærkeste løsninger, der rangerer blandt branchens bedste og mest innovative.

Løsningerne er specifikt udviklet til at kombinere energieffektivitet med øget komfort. Hos Danfoss har udviklerne og ingeniørerne derfor løbende deres skarpe fokus rettet på teknologisk udvikling og en fremtid med flere og flere smarte løsninger samt mindst nye teknologier.

Der sikrer, vi bliver bedre og bedre til at udnytte vores energiressourcer effektivt, og samarbejdet mellem Vesterbo Huse og Danfoss sikrer, at vores kunder altid får den bedste og mest effektive varmeløsning.
Se galleri
Tetris 178 med ensidig taghældning 1,5°. Lækkert lavenergihus (2020) til den miljøbevidste familie.

Tetris 178

TagtypeFladt tag med 1,5° hældning.
Boligareal178m2
Værelser4
Viktualierum3,65m2
Overdækket terrasse17,21m2
Carport44,2m2
Redskabsrum14,3m2
Andet2 overdækkede terrasser på henholdsvis 17,21 m2 og 12,24 m2
BEMÆRK HUSET ER SOLGT. I forbindelse med HORSENS BYGGER 2015, har vi i Provstlund opført et lækkert lavenergihus (2020) på knap 178 kvm. Provstlund ligger i udkanten af Lund vest for Horsens og er et nyt boligkvarter, der gennem de senere år har skabt rammen for traditionen, HORSENS BYGGER.

Provstlund har udviklet sig til et "rigtigt" villakvarter i skønne omgivelser med både søer og fredskov - og kun knap 6 km til Horsens centrum.

Fra boligområdet er der udsigt til åbne marker og engarealer mod Horsens Nord. Der er et veletableret stisystem fra boligområdet til skole, institutioner, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder. Desuden er der cykelsti til Horsens samt central beliggenhed med tilkørsel Horsens V. til motorvej E45.

Højtbeliggende i yderste række på Hovvænget, er denne spændende bolig, der er særdeles velegnet til børnefamilier med både store og små børn, placeret med grønne arealer på 3 sider og udsigt til åbne marker og fredskov.

Boligen rummer 177,9 m2 effektivt boligareal samt vindfang på knapt 6 m2, der forbinder boligen til husets 15 m2 store redskabsrum. Til boligen hører desuden 43 m2 carport.

Det moderne lavenergihus er opført med ensidig taghældning og muret i Silver Pacific fra Strøjer Tegl. Der er anvendt sorte træ/alu-vinduer, håndlavede arkitekttagrender, alu-stern samt beklædning med naturskifer ved redskabsrum.

Interiøret er et væld af gode kvalitetsmaterialer. Blandt andet brede plankegulve, moderne klinker, akustiklofter, grebsfrie HTH-elementer, Danfoss One og meget mere. Boligens indretning er baseret på kreativ tænkning, hvor det er formået at få optimal udbytte af udsigten mod nord samt de 2 overdækkede terrasser. Samtidigt er det lykkedes at skabe et perfekt lysindfald i hele boligen.

Alt i alt et spændende hus, der er opført med fokus på minimale driftsomkostninger, både når det gælder energiforbrug samt vedligehold.

Kontakt os for at høre mere om dette spændende lavenergihus fra Vesterbo Huse.